’t Winkeliér

Oude Ambachtschool

’t Winkeliér

In de Zwolse wijk Pierik, gevestigd in rijksmonument De Oude Ambachtsschool, bevindt zich hét muziekatelier van Assendorp: ’t Winkeliér. Deze muziekwerkplaats wordt bestierd door de Zwolse pianist Micha Wink. Hier studeert hij zijn pianopartijen, ontstaan zijn composities, geeft hij vele pianolessen... Tevens vinden in deze ruimte groepslessen, workshops en voorspeelmomenten plaats op gebied van Piano en Zang, verzorgd door Micha Wink & Schuttevaer Stemtraining.

’t Winkeliér is wellicht het beste te omschrijven als salon, studio, podium, leslokaal en atelier ineen. Vanwege de gezellige ambiance en fijne akoestiek is het hier prettig musiceren. Niet voor niets vinden er allerhande akoestische, muzikale activiteiten door derden plaats.. Zoals huiskamerconcerten, try-outs, opnames, (koor)repetities, etc… In overleg is ’t Winkeliér namelijk te huur. Deze verhuur gaat per dagdeel. Het is mogelijk met een uur (of meer) te verlengen, mits het dagdeel erna nog beschikbaar is.

Er is in ’t Winkeliér zitplaats voor ca. 45 personen. De ruimte is uitermate geschikt voor musiceren in (semi)akoestische setting en beschikt over een volledig gerestaureerde Yamaha C3 vleugel. Ook zijn er twee Nespresso koffiezetapparaten aanwezig, evenals een waterkoker, magnetron, koelkast en serveerwagen. Koffie(cups), thee en/of frisdrank, servies & versnaperingen dient men zelf te verzorgen in dit heuse doe-het-zelf-atelier. Let op: alcoholische consumpties zijn niet toegestaan in ‘t Winkeliér.

Tarieven

Lessen en repetities: €35,- per dagdeel;

Alles waar publiek bij komt kijken: €50,- per dagdeel;

Met gebruik van Yamaha-vleugel €10,- extra per dag;

Verlenging: €8,- p/u

Bovenstaande bedragen zijn excl. 21% btw.


Dagdelen bestrijken 4 uur en zien er als volgt uit:

09:00 - 13:00
10:00 - 14:00
13:00 - 17:00
14:00 - 18:00
18:00 - 22:00


Voor overleg & info neemt u contact op met Micha Wink:
06-15 07 36 59 of michawink@gmail.com.